Home / Νέα - Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις / Κοπή βασιλόπιτας Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ

Κοπή βασιλόπιτας Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ

Εκδήλωση κοπής πίτας και Βραβεύσεων των πρωταθλητών-τριών Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.
στο Ολυμπιακό Μουσείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 5 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας στην αίθουσα Αμφιθεάτρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ Θεσσαλονίκης, όπου η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τίμησε τους πρωταθλητές-τριες για τις Διεθνείς, Πανελλήνιες και τοπικές διακρίσεις τους στα αγωνίσματα δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας του έτους 2016.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
Ο τ.Υπουργός κ. Γ. Ορφανός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Δ.Θεσ/νίκης κ. Μπαρμπουνάκης Αλέξανδρος ο εκπρόσωπος του Δ.Κιλκίς κ. Καναρόπουλος Χρήστος, ο πρόεδρος της Ε.Ο. Ποδηλασίας κ. Πριστούρης Παναγιώτης, ο τ. πρόεδρος κ. Τερζής Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Τεχν. Επιτροπής ΕΟΠ κ. Τσιρακίδης Αλέξανδρος, Πρόεδροι Συνδέσμων, Συλλόγων, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, γονείς αυτών, φίλοι της Ποδηλασίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Παπαδόπουλος Παύλος καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της ΕΟΠ κ. Πριστούρη Π. ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της Β. Ελλάδος και ότι επί σειρά ετών μεγάλα ονόματα του αθλήματος της ποδηλασίας προέρχονται από την ΕΠΣΜΑΘ, όπως ο Γιάννης Ταμουρίδης και Δημήτριος Αντωνιάδης που εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας φέτος στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο. Τέλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και κατάκτηση όλων των στόχων με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Στη συνέχεια ο Γεν.Γραμματέας της Ένωσης κ. Ροδακόπουλος Δημήτριος αναφέρθηκε στους στόχους της Νέας Διοίκησης της ΕΠΣΜΑΘ για διοργάνωση αγώνων υψηλότερου επιπέδου, επανασύσταση ομάδων επιλέκτων αθλητών Παίδων και Εφήβων για την συμμετοχή τους σε Διεθνείς αγώνες αλλά και στο έργο της Τεχνικής Επιτροπής με νέες προτάσεις για αξιολόγηση των αγώνων μέσα από μια σύστημα βαθμολογίας που προτάθηκε και στην ΕΟΠ με σκοπό την αναβάθμιση των αγώνων και την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή τους.

Αναλυτικότερα οι βραβεύσεις των Πρωταθλητών μας:
ΙΩΑΚΕΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝ.-ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡ.-ΒΑΣΣΟΥ ΑΝΝΑ-ΤΑΤΛΗ ΔΗΜ. – ΓΟΚΤΣΗΣ ΧΡ.-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦ.-ΚΟΝΤΟΣ ΝΑΠΟΛ.-ΤΟΥΡΛΗ ΔΕΣΠ.-ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔ.-ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ.-ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓ.ΑΤΟΜ. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΙΩΑΚΕΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.-ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΗΛ.-ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ ΝΙK-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚ.-ΤΑΤΛΗ ΔΗΜ.-ΓΟΚΤΣΗΣ ΧΡ.-ΠΡΑΣΣΑΣ ΘΕΟΔ.-ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ.-ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔ.-SIXSMITH PHIL ΑΝΤΟΧΗ

ΒΡΟΧΙΔΗΣ ΑΛ.-ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΗΛ.-ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓ.-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚ.-ΖΟΛΩΤΑΣ ΚΩΝ.-ΤΑΤΛΗ ΔΗΜ.-ΓΟΚΤΣΗΣ ΧΡ.-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦ.-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔ.-ΤΟΥΡΛΗ ΔΕΣΠ.-ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΠΑΝ.-ΑΖΑΣ ΔΗΜ.-ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓ. – ΜΤΒ
TEAM RELAY – ΠΟ ΒΕΛΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ.-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔ.-ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚ.)

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. 2016
1. Π.Α.Ο.Κ.
2. Π.Ο. ΒΕΛΟΣ
3. ΑΣ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2016

ΑΝΔΡΩΝ
ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ Ι. – ΒΡΟΧΙΔΗΣ ΑΛΕΞ .ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝ.
ΕΦΗΒΩΝ
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚ.-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝ.- ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΝΙΚ.- ΤΣΟΡΤΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΗΛ – ΓΚΟΥΛΙΑΜΤΖΗΣ ΣΥΜ. -ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔ.
ΠΑΙΔΩΝ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓ.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝ.-ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡ.
ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚ.-ΒΑΣΣΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΑΤΛΗ ΔΗΜ .
ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
ΜΑΛΟΥΣΗΣ ΑΘ.- ΚΑΖΑΚΟΥ ΖΑΦ.-ΤΣΑΜΑΝΔΑΝΗ ΠΕΛ.
ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΛΗ ΔΕΣΠ.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:
ΑΖΑΣ ΔΗΜ.- ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒ.-ΖΟΛΩΤΑΣ ΚΩΝ.- ΜΠΑΝΟΥ ΦΑΝΗ-ΓΟΚΤΣΗΣ ΧΡ.-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦ.- ΝΤΕΡΟΣ ΚΩΝ.- SIXSMITH PHIL –ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ.-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚ-ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΧΡΥΣΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ:
ΤΑΤΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.
• τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ο.Π. κ. ΑΘΑΝ. ΤΕΡΖΗΣ
• ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ κ. ΔΗΜ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ
• ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Β.Ε. κ. ΤΡΙΑΝΤ. ΔΙΔΑΓΓΕΛΟΣ
• LIVE MEDIA
• ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
• ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ

Ο Υπεύθυνος Τύπου & Δημ. Σχέσεων της ΕΠΣΜΑΘ κ. Τζερτζεβέλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Διευθύνων Σύμβουλο της Inventics κ. Στάθη Παρχαρίδη, για την άψογη συνεργασία και προβολή των αγώνων ποδηλασίας μέσω του live media, δίνοντας τέλος το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα αν έχουμε οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια σωστή ώστε να μπορούμε να συνυπάρχουμε και με τα αυτοκίνητα αλλά και με τους πεζούς στο δρόμο.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας των Σωματείων και των επισήμων από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Π. Παπαδόπουλο. Τυχερός Σύλλογος ήταν ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ.

Δώρα στους τυχερούς προσέφεραν τα καταστήματα ποδηλάτων : Cycle- Μαλούσης, Ο Ποδηλάτης και Ποδηλατόραμα-Αλευρίδης-Πούλιος.

Η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. ευχαριστεί πολύ όλους όσους συντέλεσαν για την επιτυχία της παραπάνω εκδήλωσης, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν και την τίμησαν με την παρουσία τους.

Δείτε επίσης

Ο «Κύκλοτρον» γιόρτασε την ημέρα του Δάσους στο Ζυγός Καβάλας

Tην Κυριακή το πρωί στις 27 Νοέμβρίου  γιορτάζοντας την ημέρα του δάσους, σε συνεργασία με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.