Home / Αγώνες / OPEN / Ποδηλατικός Γύρος Κερκίνης 2016

Ποδηλατικός Γύρος Κερκίνης 2016

Ο Αθλητικός ποδηλατικός σύλλογος Σερρών «ο Μαχητής», σε συνεργασία με τον Οικοπεριηγητή, τον Δήμο Σιντικής και τον Δήμο Ηράκλειας, διοργανώνουν διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου και OPEN στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης Σερρών την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.

ΑΡΘΡΟ 1:

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διασυλλογικός αγώνας αντοχής ποδηλασίας δρόμου Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, και OPEN στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης Σερρών.

Διαδρομή: 109km περιμετρικά της λίμνης Κερκίνης με εκκίνηση τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βυρώνειας και τερματισμό τα Άνω Πορρόϊα. Επισυνάπτεται χάρτης της περιοχής και υψομετρικό.

Η γραμματεία του αγώνα θα είναι ανοιχτή από τις 8:00 και θα βρίσκεται πλησίον του χώρου εκκίνησης.

Πρόγραμμα :

7:45 – 9:15 : εγγραφές

9:30 εκκίνηση αθλητών με δελτίο 9:35 εκκίνηση αθλητών OPEN

12:30 πιθανή ώρα τερματισμού πρώτου αθλητή

13:00 Barbeque Party με τοπικά εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες 13:30 Απονομές επάθλων

ΑΡΘΡΟ 2:

Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ, με τους παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π. Επίσης οι αγωνιζόμενοι, οι διοργανωτές και οι συνοδοί των αθλητών οφείλουν να κινούνται στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

ΑΡΘΡΟ 3:

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2016. Δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπακούουν σε κάθε εντολή των διοργανωτών και της Τροχαίας που αφορά την προστασία και την ασφάλεια των αθλητών. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές – συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και δεν έχουν καμία υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.. Για την Open κατηγορία επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών άνω των 17 ετών με απαραίτητη γονική συναίνεση (για τους ανηλίκους) και συμπλήρωση έντυπης δήλωσης ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι υγιείς. Τα ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα ποδήλατα αποκλείονται από τον αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 4:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κάποιας κατηγορίας στον αγώνα OPEN είναι να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις συμμετοχές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ποδηλάτες θα ενταχθούν στην αμέσως μικρότερη κατηγορία. Για τους αθλητές με δελτίο ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ.

Χρονικός πίνακας διελεύσεωνdieleyseis

ΑΡΘΡΟ 5:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Διασυλλογικός αγώνας

  • Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών (με αθλητικό δελτίο ΕΟΠ) Αγώνας OPEN
  • 17+ , 30+ , 40+ , 50+ , Γυναίκες 18+

ΑΡΘΡΟ 6:

Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

  1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
  1. Φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτικό ποδηλατικό κράνος.
  1. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
  1. Φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.

ΑΡΘΡΟ 7:

Τεχνικοί όροι :

Επιτρεπόμενο πάτημα σύμφωνα με τον κανονισμό                  ΕΦΗΒΩΝ : 7,93 m.

ΑΡΘΡΟ 8:

Έπαθλα – Βραβεύσεις, μετά την λήξη των αγώνων.

1ος Νικητής κάθε Κατηγορίας Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα 2ος » Αργυρό Μετάλλιο – Δίπλωμα 3ος » Χάλκινο Μετάλλιο – Δίπλωμα 4ος, 5ος, 6ος » Δίπλωμα

Οι ποδηλάτες που θα διακριθούν σε κάθε κατηγορία είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο των απονομών με την επίσημη ενδυμασίας της ομάδας τους. Επίσης θα δοθούν δώρα στους πρώτους νικητές.

ΑΡΘΡΟ 9:

Για την αποφυγή καθυστερήσεων οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 16/6/2016:

  1. Με αποστολή email στην διεύθυνση kontoschristian@yahoo.gr αναφέροντας: Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Έτος Γέννησης, Τόπο Κατοικίας, Τηλέφωνο, Κατηγορία, Ομάδα/ Χορηγό.
  1. Τηλεφωνικά στο 6972 440 010 (Πρόεδρος)

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να δηλωθούν αθλητές έως και μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην γραμματεία που θα βρίσκεται πλησίον της εκκίνησης .

Επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τον αγώνα στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας και στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.machitisbikeriders.wordpress.com

ΑΡΘΡΟ 10:

Το αντίτιμο συμμετοχής για τους αθλητές όλων των κατηγοριών OPEN, είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει Ασφάλιση των αθλητών OPEN και υδροδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ποσό καταβάλλεται στην γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση με την παραλαβή των αγωνιστικών νούμερων. Οι αθλητές με δελτίο που συμμετέχουν στον διασυλλογικό αγώνα δεν πληρώνουν συμμετοχή.

ΑΡΘΡΟ 11:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

diadromi ypsometrika

Δείτε επίσης

Αποτελέσματα MTB Race – Σκαπτή Ύλη 2016

Αποτελέσματα MTB Race – Σκαπτή Ύλη 2016

    Γενική κατάταξη  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.